Weidewagen

Kort na de introductie van onze modulaire melkstal hebben wij de weidewagen ontwikkeld en inmiddels geïntroduceerd. Deze weidewagen is voor meerdere doeleinden uitermate geschikt. Zo kan deze machine bijvoorbeeld als tijdelijk “tussen” oplossing worden ingezet waar bij de oude melkstal wordt omgebouwd naar een nieuwe situatie. Ook de weidewagen bestaat uit een robuust verzinkt frame welke voorzien is van een hydraulisch wielstel en een dissel voor aan de tractor. Op deze wijze kan de weidewagen, door het hydraulische wielstel, gemakkelijk verplaatst worden indien dit nodig is. De weidewagen is “kant-en-melkklaar” te leveren. Ook hiervoor geldt dat het mogelijk is deze compleet te voorzien van melktechniek, ongeacht het merk melktechniek.

Op deze manier komt de weidewagen eigenlijk 100% melkklaar bij u aan. Eigenlijk is het met de juiste voorbereidingen een kwestie van stroom aansluiten, luchtleiding aankoppelen, melkleiding aankoppelen (indien er geen externe melktank op de weidewagen zit) en er kan gemolken worden. De weidewagen is verkrijgbaar in verschillende groottes, namelijk vanaf 6, tot zeker 16 standen. waarbij u zelf mag aangeven welke koepositie voor u wenselijk is. Of het nu traditioneel visgraat is ,dus 30°, of volledig zij-aan-zij 90°. U mag het zeggen.

Tot slot vermelden wij nog dat de weidewagen met diverse opties uit te breiden is. U kunt daarbij denken aan een dak met verlichting boven de melker, spatplaat tegen de keerbuis, Dubbel wielstel of bredere banden, etc.