Modulaire melkstal

Onze modulaire melkstal is een zeer robuust en compleet verzinkt frame. In dit frame kan elk merk melktechniek worden gemonteerd. Dus u kunt ook gewoon terecht bij uw huidige servicedealer. Wij zijn namelijk niet afhankelijk van een bepaald melkmachinemerk. Onze modulaire melkstal is een volwaardige melkstal en te vergelijken met een traditionele ‘vaste’ melkstal maar dan modulair. Modulair betekent voor ons dat de melkstal mobiel te plaatsen is, eenvoudig is uit te breiden en vaak een hele korte installatietijd bij u ter plaatse vraagt omdat het mogelijk is de modulaire melkstal voor meer dan 90% compleet voorgemonteerd met melktechniek bij u aan te leveren en vervolgens in, soms één, enkele dagen melkklaar te plaatsen is.

Tot slot is nog te vermelden dat deze modulaire melkstal vaak voordeliger in aanschaf is doordat met name de arbeidskosten voor montage en installatie zowel bij ons in de werkplaats als bij u ter plaatse efficiënter worden ingezet. Daarnaast is het mogelijk deze modulaire melkstal via een financialleaseconstructie van ons af te nemen. Dit is met de ‘vaste’ traditionele melkstallen niet mogelijk.

Eigenlijk alleen maar voordelen dus..!! zijn er ook nadelen? Nee, eigenlijk niet…. Wij weten in ieder geval niet welke…!!

Het opbouwen van de staalconstructie doen wij altijd in onze eigen werkplaats. Daarnaast is het mogelijk om de melktechniek ook bij ons in de werkplaats op te bouwen, maar dit is ook mogelijk bij u eigen servicedealer. De modulaire melkstal is in alle varianten leverbaar vanaf een 2×6 tot wel een 2×40, diverse breedtes en met koeposities met een beugelsysteem vanaf 50°. Soms is het mogelijk om de melkstal in één dag te installeren. Dit is wel afhankelijk van een aantal factoren. Mocht het niet mogelijk blijken om de melkstal binnen één dag te kunnen vervangen, Dan kunnen wij altijd nog tijdelijke vervanging van de melkstal zorgdragen.